Tilbud og Service

Står du og overvejer en investering i LED-belysning, et nyt solcelleanlæg eller solvarmeanlæg, så kontakt os.

Vi står altid klar med rådgivning og et konkret tilbud, der kan dække dit behov. Vi rådgiver også gerne om dine besparelser ved at udskifte konventionelle lyskilder til ren LED-belysning eller ved at installere et solcelleanlæg eller solvarmeanlæg. Vi har mellem 2 og 25 års garanti på alle vores produkter. I hele garantiperioden yder vi fuld service på de løsninger, du har købt hos os.

Har du brug for en helt speciel løsning, designer vi den gerne til dig. Inden for ganske få dage kan vi give dig forslag og tegninger på den ønskede opgave. Desuden foretager vi gerne en energiberegning eller rådgiver om udskiftning af konventionelle lyskilder til ren LED-belysning. Det gælder både for butiksarealer, kontorarealer, lagerbygninger eller fabriksbygninger.

Ved en udskiftning fra konventionelle lyskilder til LED-belysning kommer vi gerne ud til dig og demonstrerer lyskilderne for at give dig et helhedsindtryk af erstatningen/besparelsen.

Vi har et bredt udbud af solcellepaneler og solvarmeanlæg. Valg af produkttype afhænger helt af dit behov. Vi bistår derfor gerne i rådgivningen, så vi finder til den helt rigtige løsning til dig.

Vores bedste anbefaling er, at du bruger én time sammen med en af vores tekniske konsulenter. Han kan tage de nødvendige mål, diskutere placering og afklare anlægstypen.
 

ClimaCare • Flensborgvej 342 • DK-6200 Aabenraa • Telefon: (+45) 88 20 05 80 • Mobil: (+45) 41 62 22 60 • E-mail: clima@climacare.dk