ClimaCare – creating green energy

ClimaCare ApS er et mindre firma i kraftig vækst. Vi sælger, monterer og servicerer klimavenlige løsninger, såsom solcelleanlæg, danskproducerede solvarmeanlæg, samt LED belysning.

Vores fundament blev skabt allerede tilbage i 1980‘erne under oliekrisen. Siden har vi fulgt og deltaget i udviklingen af solarløsninger på det danske og internationale marked. Det har givet os en omfattende knowhow, som kommer vores kunder til gavn.

Vi sammensætter nøglefærdige specialløsninger i totalentreprise til en fast pris - og til den aftalte tid - i hele Danmark.
Vores produkter bliver leveret via tætte samarbejdspartnere.
Skulle vores kunder have brug for levering og montering af en helt specifik løsning, kan vi endvidere stå for rådgivning og projektering.

Vi udtænker vores løsninger ud fra tre parametre: Kvalitet, design og pris - og går ikke på kompromis med nogle af kriterierne. Vore indkøb foretages blandt førende fabrikanter i verden.

På den måde sikrer vi, at vores kunder altid får den teknisk og økonomisk bedste løsning.

ClimaCare.dk er sponsor for organisationen Vedvarende Energi og for Folkekirkens Nødhjælps Katastrofeberedskab 365. 

ClimaCare.dk bakker hermed aktivt op bag organisationerne, der arbejder både praktisk og politisk for et bæredygtigt miljø i Danmark og ude omkring i verdenen. 

                  

 

Vi er alle tvunget til at tænke i vedvarende energikilder for at sikre en fremtid for vores efterkommere!
 

Sammenligning af energi resourser
Sammenligning af energi-resourcer. Kilde: EWS

 

 

ClimaCare • Flensborgvej 342 • DK-6200 Aabenraa • Telefon: (+45) 88 20 05 80 • Mobil: (+45) 41 62 22 60 • E-mail: clima@climacare.dk