LED-belysning til industrien


Vores løsninger inden for LED belysning hjælper dig som virksomhed til at spare på elregningen og reducere dit energiforbrug med op til 65 %. Derfor tilbyder vi et bredt sortiment af LED-belysning til industrien.

ClimaCare ApS har erhvervet sig ret til salg af TRILUX LED produkter i Danmark.
TRILUX blev skabt i 1912 ud fra en passion for lys og er hjemhørende i Tyskland. Drevet af ønsket om at skabe New Light, prioriterede deres grundlægger Wilhelm Lenze intensiv forskning og udvikling lige fra starten. Værdierne Wilhelm Lenze skabte er stadig grundlaget for TRILUX i dag.

Beskrivelse af TRILUX, klik her (på engelsk)

Introduktionsvideo til TRILUX, klik her (Youtube.com, på engelsk)
    (Man kan også se videoen nederst på siden)

Se specifike produkter her.

 

Det er en rigtig god forretning at udskifte sin traditionelle industribelysning med LED-armaturer og LED-rør.


De nye LED-rør har en levetid på 50.000 timer. Ved en 12 timers drift svarer det til en levetid på
12 år. Til sammenligning vil et traditionelt rør skulle udskiftes hvert 3. år. I har derfor 4 gange så lang levetid på den nye belysning.


Vi kender alle sammen lysstofrøret der står og blinker, ved opstart. Jo ældre lysstofrøret bliver,
jo mere blinker det. LED-lysrør har en direktiv lyskilde, som udstråler lyset i 135 graders vinkel i stedet for 360 grader. Derfor får I ingen spildeffekt i jeres belysning.


Vores LED-rør har en enkel konstruktion, et pænt design og så er de meget miljøvenlige. Traditionel industribelysning indeholder kviksølvdampe og skal derfor deponeres som farligt affald. Det gør LED-rør ikke. I tænker derfor på miljøet, i opnår en mere effektiv belysning og et lavere el-forbrug. Det vil i sidste ende kunne ses på økonomien.

I skal ikke skifte jeres armaturer for at opsætte LED-belysning. De kan monteres direkte i de eksisterende armaturer. Det tager en elektriker ganske få minutter at modificere armaturet, så det passer til LED.
 

 

 

 

ClimaCare • Flensborgvej 342 • DK-6200 Aabenraa • Telefon: (+45) 88 20 05 80 • Mobil: (+45) 41 62 22 60 • E-mail: clima@climacare.dk