LED Park-, vej-, gadebelysning

 

Vores løsninger inden for LED Park-, vej-, gadebelysning hjælper dig som offentlig eller privat virksomhed til at spare på elregningen og reducere energiforbruget med op til 55 %.

Det er en rigtig god forretning at udskifte sin traditionelle belysning af veje, tunneler, parkeringsområder eller åbne pladser med LED-belysning. De nye LED armaturer har en levetid på 50.000 timer, hvilket svarer til en levetid på mellem 12 og 13 år. Det er 3 gange så langt tid som ved traditionelle pærer til gadebelysning. I slipper derfor for de store omkostninger, der er forbundet med at udskifte pærerne.

Vores armaturer er som skabt til det danske klima. Jo koldere vejret er, des mere lys afgiver pærerne. Samtidig forlænger den kølige luft også levetiden. Det er lige modsat den konventionelle Park-, vej-, gadebelysning.

Alle kender det røde unaturlige lys, som man nogle gange ser på offentlige cykelstier. LED Park-, vej-, gadebelysningen forringer ikke kvaliteten af lyset, snarere tværtimod. I forhold til traditionelle pærer giver LED-pærer den mest naturlige belysning og gengivelse af farvespektret. Det giver et optimalt udsyn, hvad enten det er morgen eller aften.

Når I udskifter jeres nuværende gadebelysning til LED, giver I også miljøet en hjælpende hånd. En stor del af den nuværende gadebelysning indeholder kviksølv – et materiale som er meget svært at genbruge og bortskaffe.

 

ClimaCare ApS har erhvervet sig eneret til salg af TRILUX LED produkter i Danmark.
TRILUX blev skabt i 1912 ud fra en passion for lys og er hjemhørende i Tyskland. Drevet af ønsket om at skabe New Light, prioriterede deres grundlægger Wilhelm Lenze intensiv forskning og udvikling lige fra starten. Værdierne Wilhelm Lenze skabte er stadig grundlaget for TRILUX i dag.

Beskrivelse af TRILUX, klik her (på engelsk)

Introduktionsvideo til TRILUX, klik her (Youtube.com, på engelsk)

Se specifike produkter her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ClimaCare • Flensborgvej 342 • DK-6200 Aabenraa • Telefon: (+45) 88 20 05 80 • Mobil: (+45) 41 62 22 60 • E-mail: clima@climacare.dk